Over ons

Ondernemer

Eskes & Nagtegaal ziet zichzelf als ondernemer naast ondernemers. Dat betekent dat we altijd denken vanuit de vraag: 'wat als dit mijn eigen bedrijf zou zijn?' Op die manier luisteren we, stellen (kritische) vragen en brengen advies uit. 

Daarbij denken we dat, door alle technologische ontwikkelingen heen, onze toegevoegde waarde steeds meer ligt in het toegankelijker maken van cijfers voor (management)rapportages en op allerlei gebieden die zich kort en eenmalig voordoen. Denk hierbij aan de keuze van een nieuw softwarepakket, nieuwe wetgeving (bijv. privacywetgeving) of het opvullen van een vacature van één van uw medewerkers door ziekte. 

Eskes & Nagtegaal is onderdeel van de Singel Business Groep. Vanuit deze formule wordt regelmatig specialistische kennis 'ingevlogen' op het gebied van IT processen, HRM, juridische zaken en commerciële dienstverlening.

Werkwijze

Het basisniveau van onze dienstverlening bestaat in het beschikbaar stellen van software voor het voeren van uw administratie, het doen van aangifte BTW en loonbelasting en het desgewenst opstellen van uw jaarrekening. 

Afhankelijk van uw wensen breiden we onze betrokkenheid uit tot het aanleveren, analyseren en bespreken van jaar-, kwartaal of maandcijfers. Niet als doel op zich, maar om verder te komen en verantwoorde keuzes te maken. 

Met dat doel houden we met veel van onze klanten een jaargesprek in ontspannen setting, waarbij we boven de cijfers uitstijgen en over de grotere ondernemerswensen en -dromen doorspreken.

Onze klanten hebben niet zelden een gezonde ambitie om verder te komen. Daar krijgen wij dan weer energie van!96309115239a4e0e9d27f872b264bec2

Sander Eskes - Mede-oprichter, (bedrijfs)adviseur
Kartrekker van Eskes & Nagtegaal, met ruim 15 jaar ervaring in een eigen onderneming. Daarvoor werkzaam in de accountancy en het MKB. Sander is altijd op zoek naar efficiency en vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de ondernemer zo min mogelijk administratieve rompslomp heeft.

_LD48047

Pim de Jong - financieel adviseur/analist

Pim studeerde bedrijfseconomie en organisatiewetenschappen, maar koos uiteindelijke voor financiële dienstverlening. Naast het geven van gedegen advies houdt Pim zich regelmatig bezig softwarekoppelingen en het maken van MS Excel-tools voor managementrapportages.

2ade2245cb1d473fa19d8ba9b1d16a4a

Corrie Gooshouwer - financieel-administratief medewerker
Werkt sinds 1992 bij Eskes & Nagtegaal en verzorgt met gedrevenheid de financiële administratie, rapportages en bijbehorende belastingaangiften voor diverse klanten. Probeert net iets extra's te bieden bij advisering en kenmerkt zich door openheid en een hands-on mentaliteit.

3787f5d4e9694b6bbde8046243419e8e

Bart de Heer - (bedrijfs)adviseur

Gaat u met Bart om tafel dan ontmoet u een gedreven doorzetter die uitdagingen pragmatisch aanpakt. Hij heeft ruime ervaring met procesanalyse en verbeteringsvoorstellen die uw administratie direct ten goede komen. 

e17579c24a274b238d48c06fce9f262c

Rob van Oosterhout - (bedrijfs)adviseur

Ruim een jaar werkzaam bij Eskes & Nagtegaal na eerder ervaring te hebben opgedaan bij een groot accountantskantoor. Rob combineert zijn financiële kennis met adviesvaardigheid op procesmatig vlak en weet dit in het belang van de klant strak te managen tot resultaat.


3437906d4e894d98bcf42e8410baea81

Deby Ganga - (bedrijfs)adviseur

Jong talent binnen ons dynamische kantoor. Deby kenmerkt zich door haar luisterhouding, interesse in mensen en punctualiteit in processen. Heeft zich gespecialiseerd in privacywetgeving.

Rickdbutter.JPG

Rick den Butter - financieel-administratief medewerker

Rick is inmiddels al ruim drie jaar onderdeel van ons team. Hij verzorgt de financiële administratie, belastingaangiftes en rapportages voor diverse klanten. Daarnaast staat Rick met een open houding en nauw klantcontact klaar voor overige/administratieve vragen.

343b0c37d6884d9785450d0798aa4589

Jan den Hollander - financieel-administratief medewerker

Als fulltime kracht het vaste aanspreekpunt op ons kantoor voor allerhande administratieve vragen. Jan krijgt vaak te horen dat hij klantvriendelijk, rustig en secuur is. 


Verschillende medewerkers worden voor een aantal uren gedetacheerd bij onze klanten. Anno nu kiezen steeds meer ondernemers voor het wegzetten van administratieve werkzaamheden bij ons kantoor. Wij hanteren hiervoor zeer interessante tarieven. Meer weten? 

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.